Monday to Friday8AM - 9PM
Address500 Linden Ave, South San Francisco, CA

Contact Stomatologie copii | Stomatologie copii

 Dr. Florentina Radu are nevoie de timp pentru a cunoaște fiecare pacient, astfel încât să vă simțiți confortabil și încrezător în planul de tratament. Serviciile noastre dentare variază de la stomatologie pediatrica, stomatologie generală și cosmetică la implanturi dentare și mai mult!

Vă rugăm să sunați cabinetul nostru de astăzi, la 0341.172.702 / 0734.390.053 sau completați formularul nostru de cerere programare on-line. In cazul programarilor on-line vom reveni cu un telefon pentru a confirma programarea in functie de disponibilitatea programului. Programările nu sunt valabile înainte să fie confirmate telefonic.

Vă rugăm să reţineţi că, prin solicitarea de rezervare a unei programări de pe acest site sunteţi de acord cu condiţiile stabilite aici şi sunteţi de acord cu procesarea informaţiilor dvs., inclusiv datele dumneavoastră personale (aflati aici despre Protecţia Datelor Personale la Clinica PedoDent) si cu Politica de confidenţialitate. În plus, ne garantati că toate datele furnizate de dvs. către noi sunt exacte, complete şi actualizate la zi

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim!

Suntem o echipă prietenoasă de medici stomatologi, igieniști și recepționeri care lucrează împreună pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament de care aveți nevoie.

Contactază-ne
Ne gasiti si pe Instagram
Program
bt_bb_section_top_section_coverage_image