Inhalosedare

Stomatologie copii | Stomatologie generala | Ortodontie | Implantologie

Relaxarea cu protoxid de azot

CEA MAI SIGURĂ TEHNICĂ DE RELAXARE, TEAMA VA DISPĂREA ATÂT PENTRU COPII, CÂT ȘI PENTRU ADULȚI ESTE ACUM DISPONIBILĂ ÎN ACEST CABINET!

• Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă!

inhalosedare copii si tineri

Pentru persoanele anxioase, care amână intervenţiile stomatologice de frica seringii sau a frezei, există varianta sedării cu protoxid de azot. Adică cu gaz ilariant. Efectul lui este de relaxare şi, deci, de mai bună cooperare cu medicul.

Ce este protoxidul de azot?

Protoxidul de azot este un gaz care combinat cu oxigenul combate anxietatea în ceea ce privește tratamentul stomatologic. Odată inhalat, protoxidul de azot poate induce un efect de calmare care se menține pe tot parcursul intevenției stomatologice.

Protoxidul de azot este cea mai sigură metodă de sedare folosită în tratamentul stomatologic. Este un gaz blând, ne-toxic, care se elimină singur din organism după sedare.

Protoxidul de azot este sigur pentru copii?

ABSOLUT! În timp ce depunem eforturi uriașe pentru a face orice copil să se simtă în largul lui, cei mici au nevoie de un nivel de sedare pentru a realiza cu succes tratamentul. Protoxidul de azot este cea mai sigură și eficientă metodă de sedare care îi conferă copilului o exeriență pozitivă în timpul tratamentului dentar.

• După ce vei încerca protoxidul de azot, teama va dispărea și va fi înlocuită de o senzație plăcută. Pacienții descriu experiența ca pe o senzație de plutire într-un vis plăcut.