Albirea dintilor | Stomatologie copii

Albirea dinților cu Zoom Advanced Power

pedodent-albirea-dintilor-zoom2

Zâmbetul tău este important. Este unul dintre primele aspecte pe care le observi când întâlnești pe cineva. Zâmbetul dezvaluie dantura, iar aceasta pune în valoare omul. Un zâmbet alb, strălucitor te face să te simți confortabil și încrezător în propria persoană.

Stilul de viață, înaintarea în vârstă dar și unele obiceiuri zilnice contribuie la pătarea și colorarea dinților – consumul băuturilor colorate (vin roșu, cola, cafea, ceai negru), fumatul. ZOOM este un sistem profesional de albire a dinților în cel mai scurt timp, aproximativ 45min, printr-un procedeu revoluționar bazat pe “puterea luminii”.
Într-o singură sedința, ZOOM reușește ceea ce procedeele tradiționale nu reușeau în luni de zile. Obiectivul e același: albirea dinților decolorați și eliminarea petelor de pe smalț și dentină. ZOOM e exemplul optim al stadiului tehnologic în cosmetică dentară.

 

Avantajele albirii dinților prin sistem ZOOM! fața de sistemele tradiționale sunt:

  • albire dinți rapidă, o singură sedința de o oră;
  • albire dinți cu rezultate imediate;
  • confort pentru pacient prin eliminarea gutierelor și printr-un timp foarte scurt de expunere;
  • un control mai mare al efectului final, pacientul putând decide împreuna cu medicul unde vrea să se oprească cu albirea;

Eficiența sistemului profesional de albire a dinților ZOOM este demonstrată stiințific.

Tratamentul ZOOM este indicat și supervizat de un medic specialist și reduce la minim stresul și riscurile la care sunt supusi dinții oferind rezultate reale imediate.
Albirea necesită realizarea în prealabil a unui detartraj și periaj profesional, pentru curățarea și pregătirea dinților. Procedeul presupune aplicarea pe dinți a unui gel special de albire care începe să acționeze sub lumina lămpii cu plasma ZOOM, eliberand oxigen, care curață smalțul dinților din interior. Durata necesară albirii este de aproximativ 45 de minute și ulterior pacientul va avea o ușoară sensibilitate la nivelul danturii timp de 24 de ore. Nivelul de sensibilitate creste în cazul dinților cu plombe neetanșe sau fisuri în smalț.

Despre Sistemul ZooM Advanced Power

lampa zoom 2  - albire dinti     ZOOM2 este un produs al companiei Discus Dental Inc., USA. Fondată in 1993, Discus Dental Inc. este lider mondial în promovarea și distribuția produselor clinice profesionale de estetică dentară. Discus Dental oferă, de asemenea, la nivel global, suport pentru dezvoltarea de noi produse și servicii medicale stomatologice.

Sistemul patentat ZOOM2 presupune utilizarea unei lămpi ce emite radiație ultravioletă în vederea activării gelului de peroxid de hidrogen. Gelul aplicat pe suprafața dinților conține peroxid de hidrogen și gluconat de fier. Acesta este activat prin reacția foto-fenton a peroxidului și a fierului dizolvat. Pentru a diminua sensibilitatea dentară consecutivă procedeelor de albire, în gel a fost înglobată o nouă componentă constând în fosfat de calciu amorf. Spre deosebire de celelalte procedee de albire a dinților, avantajele procedeului ZOOM2 sunt date de această reacție foto-fenton ce asigură o continuitate a acțiunii gelului pe toată durata tratamentului.

Suntem o echipă prietenoasă de medici stomatologi, igieniști și recepționeri care lucrează împreună pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament de care aveți nevoie.

Contactază-ne
Ne gasiti si pe Instagram
Program
bt_bb_section_top_section_coverage_image